Non Boutique

Non Boutique on Oulun keskustassa sijaitseva laadukkaiden muotoilutuotteiden myymälä. Kyse on suomalaisten merkkien tarjoamista piensarjoista tai täysin uniikeista tuotteista. Löydät meiltä pääasiassa vaatteita, koruja ja asusteita, mutta myös muuta pientä mukavaa ja kutkuttavaa saattaa silmiisi osua. Pyrimme ottamaan myyntiin sellaisia tuotteita, joissa laadukkuus toteutuu sekä idean että valmistuksen tasolla. Vaikka pidämme kiinni tietyistä tuotevaatimuksista, pipo ei kuitenkaan päätä purista, joten voit tehdä yllättäviäkin löytöjä värikkäästä puodistamme. Kannattaa käydä usein katsastamassa, mitä uutta on ilmestynyt.

Valikoimamme uudistuu ja kasvaa sesonkien ja asiakaspalautteen mukaan. Voit siis olla itse toivomassa ja vaikuttamassa myymälämme tarjontaan.

Non Boutiquen tiloissa toimii myös vaatesuunnittelija Katja Iljana, joka toteuttaa oman KIKS kierrätysvaatemerkin lisäksi erilaisia tilaustöitä.

Non Boutique (Osuuskunta Non Everything) sai nimensä heijastuksena arvo- ja aatemaailmastamme. Non ei tarkoita suoraan ”anti” tai ”epä” vaan se tarkoittaa kyseenalaistamista ja pientä kapinahenkeä, toisin tekemisen vaihtoehtoa. Haluamme herätellä ihmisiä tiedostamaan omaa kulutuskäyttäytymistään, kannustaa valitsemaan toisin, ostamaan harkitsevammin ja käyttämään pidempään. Väitämme olevammekin omalla tavallamme ekologisuuden esipuhujia. Saarnaamisen jätämme kuitenkin suosiolla papeiksi vihkiytyneille ja fanaatikoille ja levitämme mieluummin kekseliäisyyden ja kauneuden ilosanomaa.

 

Ota yhteyttä! Voit kysyä tuotteista tai lähettää asiakaspalautetta tällä lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Kommentointi on suljettu.