Tänä vuonna lapsilla on paljon leluja, jotka auttavat heitä tutkimaan kiinnostuksen kohteitaan, saamaan yhteyttä luoviin puoliinsa ja teroittamaan taitojaan samalla, kun he pitävät hauskaa.

Hullut linnakkeet

Vie peittolinnasi uudelle tasolle tällä rakennussarjalla, jonka avulla perheet voivat rakentaa linnoitteita, jotka näyttävät torneilta, kupoilta tai linnoilta. Sen mukana tulee tangot ja pallot, mutta sinun on hankittava omat peitot ja lakanat.

Got2Glow Fairy Finder

Avaa tämä maaginen purkki, niin keijut eivät malta odottaa päästäkseen sisään! Löydettävänä on yli 30 keijua, ja niillä voidaan jopa “kaupata” ystävien kesken. Lapset voivat ruokkia keijuja ja pelata pelejä heidän kanssaan, ja testaajat rakastivat temppujen metsästämistä, kuten purkin pitäminen ylösalaisin ylösalaisin olevan keijun kiinni saamiseksi.

Koodausrobotti

Aloita koodaamisen oppiminen lapset jo varhaisessa iässä tämän mahtavan robotin avulla. Artie 3000 piirtää minkä tahansa lastenohjelman, joka on luova ja hauska tapa oppia ja harjoitella STEM-taitoja.

Pokémon-kaupankäyntikorttipeli Battle Academy

Lapset, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan pelaamaan Pokémon-kauppakorttipeliä, voivat saada vaiheittaiset ohjeet ja strategiat tästä lautapelistä, joka rikkoo heidän osaltaan kaikki säännöt. Se sisältää myös kolme pakkaa, joilla he voivat pelata heti. Vanhempaten testaajat kertoivat, että tämä auttoi lapsia todella omaksumaan säännöt ja ymmärtämään pelin taustalla olevan strategian.

Kuun lamppu

Valaise heidän huoneensa kuun valolla! Tämä lamppu on 3D-tulostettu näyttämään kuun pinnalta, ja sitä on neljässä koossa ja se hehkuu 16 värissä.

Disney Mad Tea Party -peli

Se on pinoamispeli Disneyn kierteellä: koko asia tapahtuu tipsy-pöydällä, ja erilaiset kortit kertovat pelaajille, millaisia ​​teekuppeja pinotaan ja missä. Peli päättyy, kun pelaaja pääsee eroon kaikista korteistaan, joten peli jatkuu vaikka teekupit kaatuisi. Good Housekeeping -testaajat sanovat, että tämä on hyvä leikkiä eri-ikäisille lapsille, aina isovanhemmille.

Lapset kokki!

Lapset kokkaa!

Tämän päivän sous-kokkisi voi olla vain seuraava huippukokki huomenna. Tämä keittokirja, joka on täynnä yli 100 helppoa (ja herkullista!) reseptiä, rohkaisee heitä harjoittelemaan keittiötaitojaan – ja ruokkimaan rakkaansa.

Pienet ihmiset Elsan Enchanted Lights Palace

Frozen-fanit ovat iloisia saadessaan tietää, että tämän leikkisarjan mukana tulee sekä Anna että Elsa. He voivat kokea seikkailuja kolmella pelitasolla ja kuulla “Let It Go” aina, kun he käyttävät toimivaa hissiä. Siellä on myös muita valoja ja ääniä.

Lasten ompelusarja

Lapset voivat viihdyttää itseään luomalla uusia tee-se-itse-projekteja huoneiden sisustamiseen. Voit valita 12 eri mallista, mukaan lukien yksisarvinen, kilpikonna, mehiläinen ja perhonen sekä muutama eri langan väriyhdistelmä.

Valmistaudu koulun oppimispöytään

Kun viime vuoden aikana keskityttiin kotioppimiseen, pienimmät lapset saattavat haluta päästä mukaan. Tässä pöydässä on paljon hauskoja pieniä ominaisuuksia, kuten sääaseman seuranta, viikonpäivien kalenteri ja kello ajan ilmaisemiseen. Mutta se todella loistaa, kun lapset käynnistävät projektorin, joka valaisee kuvat heidän jäljitettäväksi.