Löydät ainutlaatuisimmat lahjat kaverillesi, poikaystävällesi, isällesi tai jopa pomollesi, katso tämä luettelo elämäsi parhaista lahjoista jokaiselle miehelle. Nämä valinnat varmistavat sinulle paikan #1 parhaana lahjanantajana piirissä.

Älykäs muki 2

Ember Mugin uusin versio pitää kahvin tai teen täydellisessä lämpötilassa jopa 80 minuuttia, mikä tekee aamuista parempia kuin koskaan (vaikka hän ei olisikaan aamuihminen). Hän voi asettaa haluamasi lämpötilan merkin helppokäyttöisellä sovelluksella ja pitää sen ladattuna uudelleen suunnitellun lasinaltan avulla.

Foodi XL 6-in-1 sisägrilli


Hän saattaa rakastaa ulkogrilliään, mutta hän tulee rakastamaan tätä Ninja Foodi 6-in-1 -laitetta enemmän. Hän voi grillata, leipoa, paistaa, kuivattaa, paistaa ilmassa ja paistaa suosikkiruokiaan yhdessä erittäin suuressa, erittäin mahtavassa sisäkeittiölaitteistossa.

Marvel Avengers Thor’s Hammer 30-osainen työkalusetti

Ikä ei ole estänyt häntä pelaamasta yleismiestä. Koska hän joutuu hankkimaan uusia laitteita, on vain sopivaa lahjoittaa hänelle jumalan arvoinen työkalusarja. Tämä Thorin vasaran ominaisuuksien näppärä kopio, jossa on jopa 44 vakiotyökalua, joilla voit hoitaa kaikki kodin tee-se-itse-töitä.

Elvyttävä ikääntymistä estävä voide

Suunnittelija Cookie Cutter

Koska kukaan ei ole vielä keksinyt tapaa pullottaa Nuorten lähdettä, tutki seuraavaksi parasta vaihtoehtoa ryppyjen pysäyttämiseen: ikääntymistä estävä voide. Brickellillä on hämmästyttävä ihonhoitoratkaisu, joka poistaa varis jalat, juonteet ja muut ikääntymisen merkit komealta mukiltaan. 2 oz. purkki menee pitkälle.

Painotettu peitto

Painotetuista peitoista on tullut hitti, joka auttaa levottomat nukkujat saamaan mahdollisimman paljon kiinni. Amazonin tuhansien viiden tähden arvostelujen ansiosta tiedät, että tämä vaihtoehto ei petä.

Palauttaa

Vaikka et voi antaa lahjaksi hyvää yöunta, voit auttaa elämäsi miehiä tällä viehättävällä uni- ja herätysvalolla. Valoterapian yhdistettynä rauhoittaviin ääniin on kliinisesti todistettu auttavan käyttäjiä heräämään virkeänä ja levänneenä.

Flex koko päivän langattomat kuulokkeet

Flex koko päivän langattomat kuulokkeet

Jos etsit siistiä teknistä lahjaa alle 50 dollarilla, etsi uusia Beats Flex -kuulokkeita. Toisin kuin muut langattomat kuulokkeet, Beats Flex tarjoaa tehokkaan äänen kestävällä rakenteella. Magneettisten kuulokkeiden ansiosta ne eivät koskaan mene sotkeutumaan. Lisäksi hän voi yhdistää Beats Flexinsä muihin Beats-kuulokkeisiin tai AirPodeihin jakaakseen kuuntelukokemuksen ystävän kanssa.

Tree Dashers

Allbirds Dasher -kengät auttavat kaikkia miehiä uuvuttavaan harjoitteluun ja pysymään riittävän mukavina keskittyäkseen kuntopeliinsä.

QuietComfort kuulokkeet

Nämä melua vaimentavat langattomat kuulokkeet saavat kaikki audiofiilit rentoutumaan. Huippuluokan melunvaimennus, seuraavan tason ääni, tiukka istuvuus ja henkilökohtainen kuuntelukokemus tekevät näistä säänkestävissä Bose Quiet Comfort -kuulokkeista parhaan lahjaidean vuonna 2022.

Hyppynaru

Mitä tulee kannettaviin harjoitustarvikkeisiin, hyppynarua on melko vaikea voittaa. Hän voi heittää sen reppuunsa tai housuun päästäkseen helposti intensiiviseen kardioharjoitukseen milloin tahansa. Crossropen vaihtoehdot hyödyntävät tätä ideaa ja tuovat sen 2000-luvulle: Huipputekninen, sovelluspohjainen kokemus antaa hänelle mahdollisuuden valita useista puhelimensa rutiineista ja seurata jokaista hyppyä sekä muita mittareita, kuten istunnon aikana poltetut kalorit.